torstai 3. elokuuta 2023

Elokuun 3, 2023

 


Näin pahaan jälkeä tulee aikaiseksi, kun mieleltään sairas iso koira hyökkää pienemmän lajitoverinsa kimppuun. Näin kävi eilen illalla kasvatilleni Kotkassa Ruonalassa Heponiementiellä. Voin vain kuvitella kauhun tunteita, kun pihasta hyökkää koiran irvikuva kun olet itse iltalenkittämässä koiriasi kaikessa rauhassa.

Koira oli annettu omistajan toimesta vanhemmilleen hoidettavaksi. Hyvin edesvastuutonta antaa näin sairas ja aggressiivinen koira hoitoon täysin kädettömille ihmisille. Voitko kuvitella tilanteen? Tämä urhea hyökkääjä ansaitsee urotyöstään Vihtavuoren sertin ja toivon, että se hänelle annetaan. 

Usein kuulee sanottavan, että saksanpaimenkoira on oikeissa käsissä oikein hyvä koira. Niin varmaan. Kumma, että meillä tämän 30 vuoden aikana vastaan on sattunut juuri näitä vastapään tapauksia. Ja vika on REMMIN MOLEMMISSA PÄISSÄ. Näin se vaan on. Ota mopsi, jos et isompaa hallitse. Jos siis se koira on ihan pakko ottaa. 

Toipumisia pienelle rakkaalle, kipeiden haavojen hoito ottaa aikansa. Omistajan kesäloman loppu on pilalla. Kiitos sille parikunnalle joka pysähtyi auttamaan. Olette todistajia. Kiitos Kouvolan Eläinsairaalalle joka yötä myöten hoiti pientä potilasta. 

Kiitos, saksanpaimenkoira. Eipä hymyillä kun tavataan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huhtikuun 9, 2024

Ihanaa kevättä! Vihdoinkin on lämmintä ja aurinko paistaa! Taika ja Milli (kuva H.Meriläinen)