Se oli Börje!/It was Börje!

Juu, meillä EI ole Börje- nimistä koiraa. Ei ole eikä tule. Börje kuitenkin visiteeraa toisinaan. On se varmaan koira, hampaanjäljistä päätellen. Koskaan ei olla nähty, mutta ilmeisesti hyvin ikävä tapaus. Tässä todistusaineistoa, että Börje elää ja voi hyvin:

Perintöhuonekalusto pikkukoirien huoneessa, ja jalka syöty tuolista poikki! Tämä ei voi olla tipsujen tekosia, joten pannaan Börjen piikkiin taas. Kirjaimellisesti.Terveisiä naapurista! Uskon ilme kertoo, että lehdet oli jo "luettu" kun hän saapui paikalle. Pääsipä Börje taas yllättämään. Kiva kuitenkin, että naapurissa, eikä tällä kertaa meillä! Kiitos Tarski päivän nauruista!

(kuva T.Korhonen)
Börjeä otti pattiin kun taasKAAN meillä ei grillattu viikonloppuna. Joten oli käynyt keittiössä ja levitellyt makaronit ja muut pitkin lattioita. Kuinkas tässä nyt kävikään näin?
Pippa oli päässyt käymään kaupungissa kauniina sunnuntaipäivänä. Takaisin kotiin matkustaminen oli hieman epämiellyttävää, kas kun se Börjen pirulainen oli käynyt oksentamassa takapenkille! Yrjö-Börje! Ei sillä ole tapoja minkäänlaisia, tuumasi Pippa.


Se nyt pääsi taas jotenkin unohtumaan, ettei Börje pidä siivouspäivistä. Tänään ei siis imuroida, pölynimurin johdon pää oli teloitettu ja muotoiltu uuteen uskoon. Eipä olisi jaksettukaan siivota.Ihan vaan käytiin kaupassa, alle tunti. Börje oli käynyt kylässä ja kellarissa. Ja jälkeähän jäi.
Börje on tosi törkeä, koska osaa lavastaa Jetsu- raukan syylliseksi! Hetkeä ennen poistumistaan tuuppasi Jetsun suuhun palan sohvan fyllinkiä! Aivan pöyristyttävää julkeutta!

Joo ihan vaan tervetuloa meille. Börje kävi jo!
Pihaluuta. No olisihan tuon uuden jo voinut hankkia aiemminkin. Vinkki otettu vastaan! Kiitos Börje!


Juhannuksena Börje vieraili salakavalasti pihassa, käänteli koirien nukkumattoa ja kaivoi kuopan.


Ja tällä kertaa syylliseksi lavastettiin Rani reppana! Ennenkuulumatonta törkeyttä!


 Börje on myöskin perustanut meidän kellariin...
ööö....tulitikkutehtaan?Lisäksi Börje on alkanut osoittaa mielenkiintoa
kehruuhommia kohtaan.


Oletteko kuulleet turvatyynyistä? Ne poksahtelevat, jos tulee hädän paikka. Normaalisti siis autoissa. Meillä on todella turvallista kotisohvalla, kun on turvatyynyt!

Kaikki tuikitavallinen on Börjen mielestä tosi...boring. Joten WC-paperikin sai uudenlaisen muotoilun! Kyllähän se piristi mieltä taas kummasti.


Ollaan jo pitkän aikaa ehditty pohtia onko Börje jättänyt meidät ja siirtynyt muualle tihuilemaan. Vaan odottipa olohuoneen lattialla sunnuntaiaamuna yllätys! Kylässä oli taas käyty ja pöllytelty kehrättäviä koirankarvoja menemään. Tuskinpa tämä joulutonttukaan oli. Riitti siinä pikkukoirilla ihmettelemistä!


Eikä! Taas se Börjen pirulainen on maisemissa, kaikkien näiden vuosien jälkeen! Pihakeinun alle oli kaivettu kuoppa, ja viaton Cooper uusimpana tulokkaana oli  tietenkin lavastettu syylliseksi. Eipä pääse Börje pahoista tavoistaan.
Joskus sitä erehtyy luulemaan että elämä sujuu huoletta ja kaikki luistaa. Vaan sitten on paluu karuun arkeen ja todellisuuteen! Börje elää ja voi hyvin. Se tuli taas todistettua viikonloppuna.

1 kommentti:

Toukokuun 15, 2024

Toukokuu jo puolessa välissä, ja nyt alkaa kevät tuntua keväältä! Jo on aikakin. K-pentueen pennut jo kovasti odottavat kesää! Kiitos kaikil...