lauantai 20. heinäkuuta 2019

Heinäkuun 20, 2019

Huh huijaa! Rankan ja haasteellisen viikon päätteeksi lähdettiin vähän reissuun. Kaunis, aurinkoinen ja kesäinen aamu niin mikä jottei. Hyvinkäälle, ja koiranäyttelyyn - tietenkin! Onkin muuten aivan mahtava näyttelypaikka, avara ja tilava. Vinttikoirarata.

Paavo (Hallahelmen Taikaviitta) täytti tänään 9kk ja esiintyi ensimmäistä kertaa junioriluokassa. Paavon into ja elämänilo ovat kyllä jotain aivan uskomatonta. Vähän mentiin ylikierroksilla mutta saatiin todella hyvä arvostelu ja oltiin ERI/4. Ei paha! Saga puolestaan esiintyi ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa täytettyään juuri kaksi vuotta, tuloksena AVO ERI/1, PN3 ja vara-SERT! Vaikka tukkaa puuttui päästä puolet, kun pöljä mastippi- pentu riepotteli poninhännästä. Mitäpä hällä, karva kasvaa kyllä aikanaan takaisin.

Meillä oli kyllä niin hauska reissu, ettei tosikaan! Ja mikäs on kauniina lämpimänä kesäpäivänä lähteä vähän tien päälle, hyvässä seurassa! Kiitos Hellu ja Paavo!

Meidän leiri, ei kärsitty janoa eikä nälkää!


Iloiset ilmeet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huhtikuun 26, 2024

Hunter on sopeutunut meille todella hyvin. Yleensä pennun mukana kaupan päälle tuleva Börje on tainnut jäädä matkasta, mutta koputetaan kuit...