keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Kesäkuun alkupuolta

Päivät menevät hurjaa vauhtia...ja aikaa vietetään pääasiassa ulkona, nyt kun kauan odotettu kesä on vihdoinkin alkanut ja lämmintäkin on. Ihanaa!!

Isot koirat kävivät jälleen Meripuistossa, ja tässä tutustutaan Mansikkalahden koirien uimarantaan. Eipä meidän tiffiporukalla ollut suuremmin haluja kastautua meressä...


Talven yli horroksessa viettäneitä kasveja toin kotiin, vaan eipä niissä ole vielä paljon silmäniloa,  ehkä sitten myöhemmin kesällä kun ovat saaneet nauttia ulkoilmasta ja auringosta. Tässä kuitenkin orvokkien väriloistoa.


Sunnuntaina olimme Meri-Kymen Luonto ry:n järjestämällä retkellä tutustumassa Pyhtään Strukaan,ja oli todella mukava reissu! Vähän koiria jännitti joen ylittäminen mutta hyvin se meni kaikilta. Hieman ropsautti vettäkin niskaan, mutta se ei menoa haitannut!


Ateljé Tarja Tee on meitä taas muistanut, tässä aivan ainutlaatuinen sängynpeite, tehty kangaspuilla meidän omien koirien karvasta! Kaunis on, ja erityisen lämmin! Kiitos Tarja!


Isot pojat päiväunilla...hyvin huomaa, kuinka Cooper on kasvanut, eikä ikää ole vasta kun 4 kk.


Ja tässä vielä rhodojen kukintaa omalta pihalta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heinäkuuta!

 ...ja loma odotellessa! Vielä pari "kitupäivää" ja sitten voimme heittää lomamoodin päälle.  Tässä poseeraa Noki, kiitos Eijalle ...