perjantai 2. syyskuuta 2016

Syyskuun alkua!

Syyskuun ensimmäistä viikonloppua aletaan viettämään. Sää oli ainakin tänään kuitenkin melko lämmin ja kovin aurinkoinen. Sateita ovat kyllä luvanneet viikonlopullekin.

Hildan pennut ovat päässeet viikon ikään, ja hyvin voivat! Paksuja ja tyytyväisen oloisia pentuja. Ovat hienosti tuplanneet syntymäpainonsa, ylikin! Hilda osaa rentoutua jo vähän, ihan joka hetki ei tarvitse viettää aikaa pentulaatikossa.


Kaikki koirat pääsivät lenkeille kun sää oli tänään niin mainio. Tässä Linus mennä tepsuttelee metsän siimeksessä taas kerran!

Näyttää olevan sienisatoakin tulossa! Toivon mukaan myös suppilovahveroita.


Illalla sitten väännettiin valkosuklaa/mustikkapiirakka, ja aika hyvin taisi onnistua. Nyt on tosin yötä vasten vetäytymässä ohjeen mukaan jääkaapissa. Vähän erilaisempi kokeilu tällä kertaa.


Tänä kesänä verenpisarat ovat voineet todella hyvin! Niitä löytyykin meidän pihalta aika montaa eri sorttia, on yksi suosikkikasveistani ja ne saa hyvin kestämään myös talven yli.


Ja tässä vielä 10 vuorokautta vanhat ipanat tämänhetkisessä lempipuuhassaan eli päiväunilla! Eiköhän tuo muutu kun silmät aukeaa ja saavat jalat alleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huhtikuun 9, 2024

Ihanaa kevättä! Vihdoinkin on lämmintä ja aurinko paistaa! Taika ja Milli (kuva H.Meriläinen)