tiistai 27. elokuuta 2024

Elokuun 26, 2024

 Rakas pieni Pippa täyttää jo 8 vuotta! Ei voi olla totta...ONNEA Pipalle ja kaikille pentuesisaruksille!



lauantai 24. elokuuta 2024

Elokuun 24, 2024

Näyttelyreissu tänään, pitkästä aikaa! Hunter ja Ilona lähtivät Mäntsälään pentunäyttelyyn. Oli kiva päivä! Pennuille oli paljon uutta ihmeteltävää, mutta hyvin rauhallisesti suhtautuivat kaikkeen tohinaan ja hälinään. Molemmat olivat ROP-pentuja, lisäksi Ilonan velipoika Noki oli VSP-pentu. Kiva reissu oli!

Hunter

Noki (kuva E.Kallio)

Ilona


lauantai 17. elokuuta 2024

Elokuun 17, 2024

Meidän kauan odotettu kesäretkipäivä oli tänään! Matkustettiin sukulaistapaamiseen Turun lähelle Ruskolle. Veera, Lotta, Iines ja Ilona. Tytöt eivät ole näin pitkällä reissulla vielä olleetkaan! Perillä meitä odotti Iineksen sisko Martta, ja velipoika Grim tuli myös paikalle. Leikki jatkui siitä mihin se aikanaan jäi! Ilonan veli Noki saapui myös paikalle, käytyään ensin pokkaamassa ROP-penturuusukkeet Turun elonäyttelystä. Onnea, Eija! Pentujen riekkumista oli ihana katsella. Kiitos Sari ja Timo että saimme käydä tapaamassa teitä! Päivä virkisti mieltä. Kotimatka sujuikin ilman pysähdyksiä tyttöjen nukkuessa raatoina autossa.

Martta, Grim, Veera, Ilona, Iines, Lotta ja Noki (Kuva: E.Raidisto)
)
Noki (HH Kaakaopapu)


tiistai 13. elokuuta 2024

Elokuun 11, 2024

 Sisarukset Milli, Taika ja Ilona tapasivat pitkästä aikaa! Olipa kiva irrotella oikein kunnolla!

(kuva H.Meriläinen)




maanantai 5. elokuuta 2024

Elokuun 5, 2024

Hallahelmen H-pentue täyttää tänään 14 vuotta! Onnea kaikille rakkaille! Mökö, Meeri ja Manu tapasivat mukavien kekkereiden merkeissä. Kiitos kaikille mukana olleille, teitte päivästä erityisen!



sunnuntai 4. elokuuta 2024

Elokuun 4, 2024

Kesäloma on sujunut tosi hienosti ja vauhdikkaasti. Helteet ovat vaihtuneet koviin sateisiin ja viileämpiin päiviin, mikä on todella hyvä asia. 

Eilen meillä oli penturiekkujaiset! Pennuilla taisi olla aika hauskaa. Ulkona satoi vettä joten riekusteltiin sisällä. Sateen tauottua päästiin uloskin juoksemaan. Kiitos kaikille mukana olleille!

Noki, Niilo, Iines, Ilona ja Myrtti (kuva E.Kallio)

Elmeri pääsi tapaamaan Otto- ystävänsä heinäkuun puolella. Onneksi sattui oikein hyvä ja lämmin sää!


Rani on ollut täällä "harjauslomalla", karvaa lähtee aina vaan ja sitä saadaan harjata varmasti vielä pitkän aikaa. Tässä ollaan kiltisti lettujonossa, koko porukka!




Syyskuun 16, 2024

Tänään on taas juhlapäivä, A-pentueeni täyttää peräti 9 vuotta! Voi hyvänen aika. Veera sai oman kakkunsa ja nautti siitä sydämen kyllyydest...